ÇAVDIR TOKİ ORTAOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, insanlığa yararlı, milli ve manevi değerleri özümsemiş, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren; tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış; eğitim öğretimin etkinliğini sürekli geliştiren bir kurum olmak.

Misyon: Mevcut imkanlar doğrultusunda, eğitim-öğretimde ve sosyal alanda hep bir adım önde, çevrede saygın, güvenilir bir okul olmak.Öğrencilerimizi; kendilerine güvenen, girişimci, ahlaklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi iyi birer vatandaş olarak yetiştirmek

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02484272080

Belgegeçer - (248) 427 2080

WEB - https://cavdirtokioo.meb.k12.tr

Adres - BURDUR CAD.MENEVŞELİK MAH.TOKİ KONUTLARI ÇAVDIR/BURDUR

Yerleşim Yeri - Menevşelik Mah. Toki Konutları Eski Burdur Yolu

Adres - BURDUR CAD.MENEVŞELİK MAH.TOKİ KONUTLARI ÇAVDIR/BURDUR

Ulaşım Ulaşım konusunda sıkıntı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde ve il merkezine uzaklığı 90 km dir.